Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest weer voor Raet

Annelies Vermeulen
Ziekenhuis Gelderse Vallei uit Ede heeft zijn contract met Raet met vijf jaar verlengd. Vanaf januari 2011 gaan de ruim 2800 medewerkers van het ziekenhuis geleidelijk aan ook werken met de HR-portal Raet Online. Op dit moment maakt Ziekenhuis Gelderse Vallei al gebruik van het personeels- en salarissysteem van Raet voor zijn basispersoneelsadministratie en salarisverwerking.
Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest weer voor Raet

Door te kiezen voor de HR-portal Raet Online zet het kenniscentrum Personeel & Opleiding van Ziekenhuis Gelderse Vallei, net als vele andere afdelingen binnen het ziekenhuis, de ingezette koers voort op het gebied van digitalisering. De webportal ondersteunt naast de basisprocessen ook verzuimmanagement, werving & selectie en medewerkerontwikkeling.

“Ondersteuning via e-HRM zorgt ervoor dat wij onze processen beter kunnen inrichten en aansluiten op onze doelstellingen om als ziekenhuis een aantrekkelijke en moderne werkgever te zijn en te blijven”, zegt Astrid van den Eikhof, manager Personeel & Opleiding van Ziekenhuis Gelderse Vallei. “Leidinggevenden vervullen de rol van werkgever namens het ziekenhuis, maar moeten daar wel goed in worden ondersteund. Dat kan alleen maar als dat goed geregeld is. We vinden het van toegevoegde waarde dat wij voor de digitalisering van onze HR-processen hebben gekozen voor één leverancier. Hierdoor voorkomen we de problemen op het gebied van koppelingen tussen meerdere leveranciers.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Oogheelkunde Gelderse Vallei start met Norma

Proteion Thuis kiest voor Raet

‘Raet ondervindt weinig hinder van AFAS’

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.