ZIVVER bestormt zorgmarkt met veilig communiceren

Veilig mailen, chatten en documenten delen worden steeds belangrijker in de zorg. Zeker sinds het dit jaar verplicht is om datalekken te melden. Uit een rapport van het Regionaal Zorg Communicatie Centrum (RZCC) blijkt dat de nieuwe dienst ZIVVER als beste getest is om privacygevoelige informatie in allerlei vormen veilig te delen.
mailfotolia400.jpg

Iedereen deelt privacygevoelige informatie via mail, Dropbox, WhatsApp en WeTransfer,’ zegt Rick Goud, mede-oprichter van ZIVVER. ‘En waarom? Omdat er geen manier is om veilig én makkelijk privacygevoelige berichten te sturen en bestanden te delen. Want de programma’s die er zijn, bieden nooit een complete oplossing. Het is óf veilig óf gebruiksvriendelijk. Wij betreden nu de zorgmarkt met een dienst die zowel veiligheid als gebruiksgemak biedt. Wij integreren bijvoorbeeld volledig in Outlook zodat mensen helemaal niet anders hoeven te gaan werken, maar bieden ook eigen apps die op elke smartphone, tablet en pc werken en die lijken op de apps

0
340

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.