Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zonnehuisgroep Noord implementeert ORTEC Harmony

Mark van Dorresteijn
Zonnehuisgroep Noord heeft personeelsplanningssyteem ORTEC Harmony geïmplemeneerd. Tot dan toe werkte het zorgbedrijf met twee losse roostersystemen.
Zonnehuisgroep Noord implementeert ORTEC Harmony

Jaap Riedel, applicatiebeheerder van Zonnehuisgroep Noord, wil met het nieuwe systeem de vraag en aanbod van personeel goed afstemmen. ‘Net als elke andere organisatie moeten wij de uitdaging aangaan om met beperkte middelen en een beperkt aanbod er toch voor te zorgen dat er goede zorg geleverd kan worden. ORTEC Harmony is een ondersteunend middel voor ons om uiteindelijk toch kwalitatief goede zorg te blijven leveren met een beperkt aantal mensen en middelen. Daarnaast helpt het systeem ons de regelgeving (cao) te bewaken. Tijdens de planning zien we direct waar we wel of niet goed zitten.’

Webaccess

In de toekomst wil het bedrijf ook de module Webaccess inzetten om gebruikers meer inzicht in hun rooster te geven zodat zij zelf diensten kunnen ruilen of verlof aanvragen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.