Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT

Annelies Vermeulen
AFAS ERP Software, De Heer Software en ORTEC presenteren onder de vlag van Zorg Initiatief een geïntegreerde totaaloplossing voor het automatiseren van de administratieve processen rondom patiënten en medewerkers. De initiatiefnemers menen dat de toenemende marktwerking in de zorg vraagt om vernieuwde werkwijzen, waarbij een gunstige concurrentiepositie en kostenbesparingen centraal staan.
Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT

Met Zorg Initiatief willen de initiatiefnemers zorginstellingen een passende automatiseringsoplossing bieden ter ondersteuning van de zorgprocessen rondom patiënt en medewerker. Op deze manier kunnen instellingen meer middelen aanwenden om een groter aantal ‘handen aan het bed’ te realiseren. Willem-Jan Verhoef, directeur van de divisie Gezondheidszorg van ORTEC licht toe: “Onze oplossing ontzorgt en bespaart op jaarbasis zeker 5 procent op de personeelskosten en zorgt voor 1 tot 2 procent productieverhoging. Op budgetten van tientallen tot honderden miljoenen is dat heel veel geld.”

Koppeling

Zorginstellingen kunnen bij Zorg Initiatief terecht voor geïntegreerde automatisering. De personeelsplanningsoftware van ORTEC, het elektronisch patiëntendossier van De Heer Software en de bundeling van gegevens uit de HR-, salaris- en financiële software van AFAS, maken het mogelijk dat belangrijke managementinformatie altijd actueel en direct zichtbaar is in rapportages, analyses en cockpits. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

NOVO eerste deelnemer Zorg Initiatief

Interactieve led-lichtmuur Nebula op Zorg & Ict Beurs

EvoSwitch wijst op voordelen van datacenters op Zorg & ICT

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.