Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Zorg voor Beter’ zoekt ‘innovators’

De tweede Zorg voor Beter - ronde voor kleine innovatieprojecten in de langdurende zorg is geopend. Tot 16 november 2007 kunnen projectvoorstellen in de Care worden ingediend. ZonMw verstrekt, als uitvoerder van het programma, maximaal 25.000 euro subsidie voor kortdurende projecten van maximaal een jaar.

Voor het programma Invoeren van Innovaties in de Care zoekt Zorg voor Beter zorgorganisaties én cliëntenorganisaties die zorginnovaties in praktijk willen brengen, welke bijdragen aan behoud van langdurende (AWBZ) zorg van goede kwaliteit in een toekomst met personele krapte.

Verbeteren

Zorg voor Beter is een initiatief van het ministerie van VWS, in samenspraak met de brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliëntenorganisaties. Vilans en TNO Kwaliteit van Leven voeren uit, ZonMw heeft de regie. Met het programma Zorg voor Beter wordt hard gewerkt om de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurende geestelijke gezondheidszorg te verbeteren. Doel is een kwalitatief betere, efficiënte en duurzame zorg met tevreden cliënten. (Zorg voor beter)

Links

Bekijk de voorwaarden en achtergrondinformatie voor deze subsidieronde

Zorg voor Beter mag door tot juni 2011

‘Zorg voor Beter’ levert resultaten op

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.