Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie magazine nr. 6 is verschenen

Het nieuwste nummer van Zorgvisie magazine is uit. In deze editie onder andere een interview met OMT-lid Alex Friedrich, en artikelen over specialisten wel of niet in loondienst, goed werkgeverschap, en verpleegkundig zeggenschap.
Cover Zorgvisie magazine nr. 6, 2021
Coverfoto: Paul Tolenaar

Het coverinterview is met Alex Friedrich, arts in het UMCG en OMT-lid. Regionaal én over landsgrenzen heen georganiseerde zorg. Dat staat het Groningse OMT-lid voor ogen, ook als hij vanaf 1 januari Universitätsklinikum Münster besturen. (Ook te beluisteren in de podcast Voorzorg)

Verder artikelen over het lastige vraagstuk personeelsbehoud, de discussie over medisch specialisten wel of niet in loondienst, vernieuwende initiatieven in de ouderenzorg, meerjarencontracten in de wijkverpleging, verpleegkundig zeggenschap, en de eensgezinde samenwerking tussen vvt-organisaties in Noord-Holland-Noord.

Klik hier voor de volledige inhoud van Zorgvisie magazine nr. 6.

Bent u Zorgvisie-abonnee? Lees hier de magazineartikelen online. Nog geen abonnee? Kies uw abonnement. Zorgvisie compleet-abonnees ontvangen de papieren versie van Zorgvisie magazine vanaf vrijdag 24 september per post.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.