Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marjolein Bolt wordt bestuurder S&L Zorg

Mark van Dorresteijn
Marjolein Bolt is per 1 januari 2014 benoemd tot de nieuwe bestuurder van S&L Zorg. Zij vervangt daarmee Anneke Verheije en Wil Cornielje die de positie momenteel waarnemend uitvoeren.
Marjolein Bolt wordt bestuurder S&L Zorg

Bolt heeft een brede ervaring opgebouwd in diverse zorginstellingen waar zij verschillende management- en directiefuncties heeft bekleed. Momenteel is zij nog veranderdirecteur ad-interim bij zorginstelling Avelijn. Daarnaast zit zij in de raad van commissarissen van WerkPro. Eerder was zij onder andere algemeen directeur zorg bij Koninklijke Kentalis en zat zij in de adviescommissie jeugd van VGN.

Ambitie S&L Zorg

Samen met de nieuwe bestuurder wil S&L Zorg naar eigen zeggen verder werken aan kwalitatief goede en menslievende zorg en ondersteuning aan haar cliënten. ‘Een ambitie die moet worden waargemaakt in een sterk veranderende omgeving. Dit vraagt om een nadere koersbepaling, waarvan een deel is verwoord in het ondernemingsplan 2011-2014, zoals het aangaan van strategische allianties. Dit moet leiden tot nog betere zorgverlening aan onze cliënten’, aldus de organisatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.