Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Achmea int eigen bijdrage verblijf ggz niet

Zorgverzekeraar Achmea heeft aangegeven dat zij de eigen bijdrage voor verblijf in een ggz-instelling in 2012 niet innen. Dat meldt website Psychiatrie Nederland.
Achmea int eigen bijdrage verblijf ggz niet

Voor verblijf in de kliniek betalen cliënten vanaf 2012 een eigen bijdrage van 145 euro per maand vanaf de 32e dag van opname. De eigen bijdrage van verblijf komen bovenop de kosten van de eigen bijdrage die geldt voor behandeling. Zorgverzekeraar Achmea heeft volgens Psychiatrie Nederland aangegeven dat zij de eigen bijdrage voor verblijf in een ggz-instelling in 2012 niet innen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld © anp Marcel Antonissen)

Lees meer:

'Betaal eigen bijdrage ggz niet'
Amsterdam komt met eigen pgb
'Inning eigen bijdrage ggz is onuitvoerbaar'

2 reacties

  • no-profile-image

    Peter de Wit

    Nou huubke, helemaal niet, de inning is voor de zorgverzekeraars een organisatorisch probleem zen wilden uitstel voor 1 jaar. zie de rode regel hierboven (klik er maar eens op)" Inning eigen bijdrage ggz is onuitvoerbaar"

  • no-profile-image

    huubke

    zijn we nou helemaal gek geworden??

Of registreer u om te kunnen reageren.