Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Evean, Philadelphia en Woonzorg Nederland dichter bij fusie

De besturen van Evean Groep, Philadelphia en Woonzorg Nederland gaan hun fusieplannen voorleggen aan de ondernemingsraden, het ministerie van VROM en fusiewaakhond NMa. Nu de verkennende fase is afgerond komt de totstandkoming van de grootste zorgorganisatie van Nederland een stuk dichterbij.

Als de plannen definitief worden goedgekeurd verwachten de samenwerkingspartners per 1 januari 2008 verder te gaan onder één bestuur. De merken Evean Groep, Philadelphia en Woonzorg Nederland blijven na de bestuurlijke fusie bestaan als separate werkmaatschappijen. Het nieuwe concern gaat een omzet draaien van 1 miljard euro. (ZorgVisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Vietsch wil fusiegolf aanpakken
Groen licht voor zorgfusie

Websites:

Evean Groep
Philadelphia
Woonzorg Nederland

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.