Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Alkema manager bij NVZ vereniging van ziekenhuizen

De NVZ vereniging van ziekenhuizen heeft Tjitte Alkema aangesteld als manager kwaliteit en arbeid. Alkema (46) is de opvolger van Hans Schirmbeck, die halverwege dit jaar overstapte naar adviesbureau MarketConcern.
Alkema manager bij NVZ vereniging van ziekenhuizen

Alkema was de afgelopen drie jaar werkzaam als directeur maatschappelijke en vakbondspolitieke aangelegenheden bij de CNV BedrijvenBond. Naast zijn functie als manager kwaliteit en arbeid is Alkema vicevoorzitter bij de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ).

Bij de NVZ wordt Alkema eindverantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het branchebeleid op het gebied van arbeidsmarkt , waaronder de Cao Ziekenhuizen, kwaliteit en veiligheid. Hij zal in dat kader de bestuursadviescommissies Arbeidszaken en Onderwijs & Opleidingen ondersteunen. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg
NVZ: ‘Onzekerheid nekt nieuwbouw’
NVZ start bodemprocedure

Administrator

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.