Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Biesheuvel regiodirecteur bij Coresta Healtcare

Arnold Biesheuvel is benoemd tot directeur Coresta Healthcare Midden Nederland. Biesheuvel gaat bij adviesorganisatie Coresta Group een vestiging voor de regio Midden Nederland opzetten.
Biesheuvel regiodirecteur bij Coresta Healtcare

Biesheuvel was eerder werkzaam als directeur bij Altus Projectontwikkeling, lid van het aanjaagteam College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen en later als bestuurder bij Plan & Projectpartners. Tijdens zijn functie bij het College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen heeft Biesheuvel al samengewerkt met Coresta Healthcare directeur Johan Paul. Zij waren indertijd verantwoordelijk voor het versnellen van stagnerende bouwplannen in de zorgsector.

De Coresta Group ontwikkelt en implementeert huisvestingsstrategieën in de gezondheidszorg, het onderwijs, overheid en bedrijfshuisvesting en sociale werkvoorziening. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Zorgcoöperatie Nederland wil vastgoed niet kwijt
Bestuur Philadelphia poetste jaarcijfers op
Toch nieuwbouw Maasziekenhuis

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.