Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Philadelphia stoot verpleeghuizen af

Gehandicaptenzorgorganisatie Philadelphia heeft twee verpleeghuizen afgestoten. De in grote financiële nood verkerende stichting Philadelphia wil zich alleen nog bezig houden met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het relatief kleine onderdeel ouderenzorg bestaat uit de verzorgingshuizen Asingahof in Ulrum en 't Olde heem in Kloosterburen. Deze huizen sluiten zich nu aan bij de stichting Zonnehuisgroep Noord. Dat verpleeghuis levert al jaren de medische behandelingen en bijbehorende begeleiding aan Asingahof en Olde heem. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Rapport Philadelphia is openbaar
Gouden handdrukken Philadelphia-top
Philadelphia stapt uit samenwerkingsverbond Espria
Stichting mag niet beslissen over kasteel Philadelphia

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.