Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Stichting Eykenburg bouwt zorgeenheden

Ouderenzorgorganisatie Stichting Eykenburg heeft een overeenkomst getekend met zorgorganisatie Humanitas DMH, woningcorporatie Staedion en Loostad Vastgoedontwikkeling voor de bouw van een zorgcomplex in Den Haag.
Stichting Eykenburg bouwt zorgeenheden

De partijen verwachten dat de eerste bewoners medio 2012 hun zelfstandige zorgeenheid aan de Loosduinseweg kunnen betrekken. Naast zorgeenheden voor senioren komt op de begane grond een aantal voorzieningen zoals een huisartsenpraktijk. Ook komt er een restaurant in het pand waar bewoners maar ook buurtbewoners een kopje koffie kunnen drinken, een maaltijd gebruiken of zomaar even binnenlopen voor een praatje.

Ouderenzorg

Stichting Eykenburg biedt huisvesting, zorg en dienstverlening voor ouderen die in huize Eykenburg en het Van Limburg Stirumhuis wonen. Humanitas DMH ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ouderenzorg wordt spannende sector
Woonzorg Nederland stopt bouw CoornherCentrum
AcitiZ wil huisvestingscomponent in één klap invoeren

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.