Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ziekenhuis neemt maatregelen tegen jongeren

Het Dokter Jansenziekenhuis in Emmeloord heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat jongeren met psychische problemen 's nachts over de afdelingen rondzwerven. Dat zei een woordvoerster vrijdag.
Ziekenhuis neemt maatregelen tegen jongeren

De bovenste verdieping van het ziekenhuis wordt gehuurd door de PI-Groep, een instelling die jongeren met psychische problemen behandelt. Vorige week bleek dat de jongeren geregeld 's nachts door het ziekenhuis dwalen. Meer sloten en beter toezicht moeten dit voorkomen. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Steinmetz De Compaan bespaart twee ton op huisvesting
Patiënt komt in zelfgebouwd ziekenhuis terecht
Twee grote beveiligingsincidenten in de VS

Zorgvisie Bouwcongres

Hoe financieren zorginstellingen hun zorgvastgoed in de praktijk? Hoe gaan de financiers om met nieuwbouwplannen en waar moeten deze aan voldoen? Hoe houd je de bouwkosten in de hand? Neem daarom deel aan het Zorgvisie Bouwcongres en stel uw vragen aan de ervaringsdeskundigen. Meer informatie en aanmelden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    =

    Dat kan niet snacht's door het ziekenhuis te lopen vooral als men een GGz patiënt bent de anderen hebben ook rust nodig. de verpleging moet daar beter acht op nemen en opletten of bent U bang voor deze cliënten nu als dat zo is dan ben je niet goed bezig zorg svp dat zij op de kamers blijven dat kan allemaal wel zo moeilijk is dat toch niet of wel.

Of registreer u om te kunnen reageren.