Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ziekenhuis neemt maatregelen tegen jongeren

Het Dokter Jansenziekenhuis in Emmeloord heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat jongeren met psychische problemen 's nachts over de afdelingen rondzwerven. Dat zei een woordvoerster vrijdag.
Ziekenhuis neemt maatregelen tegen jongeren

De bovenste verdieping van het ziekenhuis wordt gehuurd door de PI-Groep, een instelling die jongeren met psychische problemen behandelt. Vorige week bleek dat de jongeren geregeld ’s nachts door het ziekenhuis dwalen. Meer sloten en beter toezicht moeten dit voorkomen. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Steinmetz De Compaan bespaart twee ton op huisvesting

Patiënt komt in zelfgebouwd ziekenhuis terecht

Twee grote beveiligingsincidenten in de VS

Zorgvisie Bouwcongres

Hoe financieren zorginstellingen hun zorgvastgoed in de praktijk? Hoe gaan de financiers om met nieuwbouwplannen en waar moeten deze aan voldoen? Hoe houd je de bouwkosten in de hand? Neem daarom deel aan het Zorgvisie Bouwcongres en stel uw vragen aan de ervaringsdeskundigen. Meer informatie en aanmelden.

1 REACTIE

  1. Dat kan niet snacht’s door het ziekenhuis te lopen vooral als men een GGz patiënt bent de anderen hebben ook rust nodig. de verpleging moet daar beter acht op nemen en opletten of bent U bang voor deze cliënten nu als dat zo is dan ben je niet goed bezig zorg svp dat zij op de kamers blijven dat kan allemaal wel zo moeilijk is dat toch niet of wel.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.