Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Softmedex kiest VitalHealth Platform

Softmedex gaat voor de ontwikkeling van haar zorgtoepassingen gebruikmaken van het VitalHealth Platform. Softmedex is een on-demand digitaal zorgdossier en zorgmanagementoplossing, die organisaties en professionals ondersteunt met een efficiënte- en intelligente verslaglegging.
Softmedex kiest VitalHealth Platform

Als eerste wordt een consultregistratie voor microbiologen en hun assistenten ontwikkeld, waar in 2011 zeven ziekenhuizen gebruik van gaan maken. Het eerste ziekenhuis dat hiervan gebruik gaat maken, is het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Daarna volgen de ziekenhuizen in Woerden, Utrecht/Zeist, Veldhoven en Hilversum.

Innovatieve projecten

Daarnaast zal gestart worden met een tweetal innovatieve projecten op het gebied van ‘beweging’. Het gaat met name om beheer- en dossierapplicaties die clinici ondersteunen en die internationaal ingezet worden voor bewegingsonderzoek. De applicatie is ondermeer voor revalidatiecentra bestemd. Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal zal hiervan gebruikmaken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ketenzorg Friesland kiest voor VitalHealth
VitalHealth lanceert EPD in VS
VitalHealth koopt QuestManager inclusief klantenbestand

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.