Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Draadloos incontinentie-notificatiesysteem wint Shell LiveWIRE Award

Salusion uit Delft is winnaar van de Shell LiveWIRE Award 2010 met een draadloos incontinentie-notificatiesysteem met wegwerpbare sensorsticker. Deze innovatie maakt de juiste timing van verschoning van incontinentieverbanden mogelijk.
Draadloos incontinentie-notificatiesysteem wint  Shell LiveWIRE Award

De sensorsticker is een technologisch hoogstandje dat veel leed kan besparen bij ouderen. Juryvoorzitter Louis Hoeks noemde Salusion de terechte winnaar. "Zij combineren een ogenschijnlijk simpel, maar maatschappelijk relevant product met goed ondernemerschap en een solide financiering", aldus Hoeks. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.