Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Viersprong kiest voor BI van Inforay

De Viersprong heeft de Business Intelligence software van Inforay in gebruik genomen.
De Viersprong kiest voor BI van Inforay

De voornaamste aanleiding voor de invoering van een Business Intelligence toepassing was om op efficiëntie wijze relevante stuurinformatie te verkrijgen waarmee het combineren van gegevens mogelijk wordt.

Eigen beheer

"De technologie en aanpak van Inforay stellen ons in staat om de omgeving in eigen beheer te nemen als we dit zouden willen", zegt Peter Bogaert van De Viersprong. "Voorlopig hebben we dit uitbesteed, omdat Inforay dit tegen veel lagere kosten kan en we de tijd die hiermee vrijkomt veel beter kunnen besteden. Inforay is door ongeveer 80 procent van onze medewerkers in gebruik genomen, waaronder teamcoördinatoren behandelaren, managers en raad van bestuur. Inforay is hiermee het standaardplatform voor informatievoorziening en de standaardrapportageomgeving." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Horizon neemt Care Dashboards van Inforay in gebruik
De Bascule kiest voor Business Intellegence van Inforay
Zozijn neemt Begroting Applicatie van Inforay in gebruik

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.