Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Patiënten HagaZiekenhuis van ic na lekkage

Zestien patiënten op de intensivecareafdeling (ic) van het HagaZiekenhuis in Den Haag zijn vrijdagochtend vroeg verplaatst naar een andere afdeling of een ander ziekenhuis als gevolg van een lekkage. Dat heeft een woordvoerder van het ziekenhuis gezegd.
Patiënten HagaZiekenhuis van ic na lekkage

Zes patiënten zijn naar een ander ziekenhuis gebracht, de rest is in het HagaZiekenhuis op een andere afdeling geplaatst. Het gaat om de locatie Leyweg in de wijk Leyenburg.

Lekkage

Waardoor de lekkage is veroorzaakt, is onbekend. Het ziekenhuis wordt verbouwd, maar of dat er mee te maken heeft wordt onderzocht. Volgens de zegsman gaat het om ,,druppeltjes'' die naar binnen konden komen omdat het dak lekte. Vrijdag blijft de ic-afdeling in ieder geval gesloten; een aantal operaties is uitgesteld. Wanneer de ic weer geopend wordt, is nog onduidelijk. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.