Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Anna van Poucke versterkt zorgtak KPMG

Anna van Poucke, voormalig bestuurder van DBC Onderhoud, gaat per 1 januari 2011 aan de slag als director bij KPMG waar zij een bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de adviespraktijk in de gezondheidszorg.
Anna van Poucke versterkt zorgtak KPMG

Anna van Poucke was van 2006 tot oktober 2010 als bestuurder bij DBC Onderhoud verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de dbc-systematieken voor medisch specialistische zorg en ggz. Voor haar baan bij DBC Onderhoud was zij geruime tijd actief als interim-manager en adviseur in de gezondheidszorg.

Toegevoegde waarde

Van Poucke geeft aan veel zin te hebben in haar nieuwe baan: “Met de overstap naar KPMG en de kennis die daar al is, verwacht ik dat we een sterk team kunnen neerzetten dat voor bestuurders in de zorg echt toegevoegde waarde heeft." (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Bestuurders DBC Onderhoud treden af

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

3 reacties

 • no-profile-image

  Emely Dekkers

  Anne, van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Organisatie advies past goed bij je. En nu op een hoog niveau. Chapeau! Groet,
  Emely Dekkers

 • no-profile-image

  rob dalmijn

  soms zijn bochten zo krap dat het wel een rechte lijn lijkt. Ik ken mevrouw van Poucke als een zeer gekwalificeerde buitengewoon fatsoenlijke kennisdrager. Het is een genogen met haar te klankborden; bijkomend voordeel, wat zij beweert is onderbouwd en betrouwbaar
  Voor KPMG is dit een enorme versterking.

 • no-profile-image

  de koning

  gelukkig gaan ze in de zorg bezuinigen en hoeven die dure kpmg'ers ook niet ingeschakeld te worden dan. Iedere bestuurder die hun nodig heeft is zelf niet capabel :)

Of registreer u om te kunnen reageren.