Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Henk Prins voorzitter VOBC

Henk Prins is sinds 1 maart de nieuwe bestuursvoorzitter van de Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra (VOBC). Hij volgt Jan Duenk op die per 1 maart bestuurder is van Abrona, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Prins maakt onderdeel uit van de raad van bestuur van 's Heeren Loo en is daarbinnen onder meer verantwoordelijk voor Kwadrant dat zich richt op de behandeling van jongeren met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De VOBC is het samenwerkingsverband van de 21 orthopedagogische behandelcentra die Nederland telt.
Henk Prins voorzitter VOBC

Zorgvisie Manager van het jaar

Kom op 7 april naar de Zorgvisie Zorgmanager-van-het-jaarverkiezing in de Nyenrode Business Universiteit, Breukelen. Geef u hier op.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jan Elias

    We leven al bijna 2 maanden in 2012. Dus ik neem aan dat de zorgmanagerverkiezing van 7 april 2011 voorbij is.
    VERWIJDEREN!!!!!

Of registreer u om te kunnen reageren.