Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Henk Prins voorzitter VOBC

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Henk Prins is sinds 1 maart de nieuwe bestuursvoorzitter van de Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra (VOBC). Hij volgt Jan Duenk op die per 1 maart bestuurder is van Abrona, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Prins maakt onderdeel uit van de raad van bestuur van 's Heeren Loo en is daarbinnen onder meer verantwoordelijk voor Kwadrant dat zich richt op de behandeling van jongeren met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen. De VOBC is het samenwerkingsverband van de 21 orthopedagogische behandelcentra die Nederland telt.
Henk Prins voorzitter VOBC

Zorgvisie Manager van het jaar

Kom op 7 april naar de Zorgvisie Zorgmanager-van-het-jaarverkiezing in de Nyenrode Business Universiteit, Breukelen. Geef u hier op.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.