Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jeroen Kleinjan wordt bestuursvoorzitter Carintreggeland

Kleinjan vertrekt als bestuurslid van het Deventer Ziekenhuis. Op 1 juni begint hij in een nieuwe functie.
Kleinjan Jeroen.Deventer Ziekenhuis.jpg
Foto: Deventer Ziekenhuis

Kleinjan heeft acht jaar als bestuurslid in het Deventer Ziekenhuis gewerkt.

Patiëntendossier
Hij was onder meer betrokken en verantwoordelijk voor de verhuizing van het ziekenhuis naar het nieuwe onderkomen. Mede onder zijn leiding introduceerde het ziekenhuis in 2015 een online patiëntendossier (MijnDZ) en verwierf het prijzen als meest gastvrije (2011, 2013) en meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland (2015).

Deventer Ziekenhuis
De raad van toezicht van het Deventer Ziekenhuis spreekt zijn waardering uit voor de integere, transparante en inspirerende manier waarop Jeroen Kleinjan sinds 2007 zijn rol als bestuurder van het Deventer Ziekenhuis heeft vervuld. Sinds eind 2014 heeft hij dat samen gedaan met bestuursvoorzitter Gita Gallé. De leden van de raad van toezicht betreuren zijn vertrek, maar hebben begrip voor zijn overwegingen en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie. Binnenkort start de werving voor een opvolger. 

 

Carintreggeland
De raad van toezicht van woon-, welzijn- en zorgorganisatie Carintreggeland is verheugd over de benoeming van Jeroen Kleinjan. Met zijn achtergrond en kwaliteiten zal hij naar hun verwachting, samen met de managers en de medewerkers, Carintreggeland verder profileren. Kleinjan volgt interim bestuurder Luc Kenter op die per 1 mei vertrekt. Op korte termijn zal de werving voor een tweede bestuurder starten.

Of registreer u om te kunnen reageren.