Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Geert Huisman bestuurder Laurentius Ziekenhuis

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond breidt het bestuur uit. Geert Huisman wordt er bestuurslid.
Geert Huisman.laurentius ziekenhuis.jpg

Dat laat het ziekenhuis vandaag weten.

Bestuurslid
Huisman begint op 17 mei aan zijn nieuwe functie en blijft anderhalf jaar aan. Zijn aandachtgebieden zijn ict, facilitair bedrijf, bouw en financiën. Zijn collega, bestuursvoorzitter Marja Weijers, beheert de andere bestuursportefeuilles.Zij trad een jaar geleden aan en volgde Jack Thiadens op.

Ziekenhuizen
De afgelopen twintig jaar werkte Huisman in diverse ziekenhuizen als voorzitter directieteam en lid raad van bestuur, onder andere in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem en het Rijnstate ziekenhuis in de regio Arnhem.

Of registreer u om te kunnen reageren.