Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geert Huisman bestuurder Laurentius Ziekenhuis

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond breidt het bestuur uit. Geert Huisman wordt er bestuurslid.
Geert Huisman.laurentius ziekenhuis.jpg

Dat laat het ziekenhuis vandaag weten.

Bestuurslid
Huisman begint op 17 mei aan zijn nieuwe functie en blijft anderhalf jaar aan. Zijn aandachtgebieden zijn ict, facilitair bedrijf, bouw en financiën. Zijn collega, bestuursvoorzitter Marja Weijers, beheert de andere bestuursportefeuilles.Zij trad een jaar geleden aan en volgde Jack Thiadens op.

Ziekenhuizen
De afgelopen twintig jaar werkte Huisman in diverse ziekenhuizen als voorzitter directieteam en lid raad van bestuur, onder andere in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem en het Rijnstate ziekenhuis in de regio Arnhem.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.