Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe commissarissen Monuta

Joke van Lonkhuijzen en Tanja Bender zijn aangetreden als nieuwe commissaris bij Monuta.
1. monuta.jpg

Zij zijn begonnen op 1 juni.

Zwarte lijst

Joke van Lonkhuijzen trad vorig jaar aan als crisismanager van de noodlijdende zorginstelling Laurens, waar zij na twee maanden alweer opstapte. Laurens stond toen op de zwarte lijst van verpleeghuizen. Tot 2016 was zij bestuurder bij Cordaan. Op dit moment is Van Lonkhuijzen tevens lid van de raad van commissarissen van Achmea. Tanja Bender is hoogleraar Internationaal Belastingrecht aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij voorzitter van de raad van toezicht van KWF Kankerbestrijding.

Raad van toezicht

Maarten Dijkshoorn neemt op 1 juli afscheid als commissaris. Hij trad in 2010 toe. De raad van commissarissen van Monuta bestaat vanaf 1 juli uit vijf leden: voorzitter Franswillem Briët, Tanja Bender, Theo Janssen, Joke van Lonkhuijzen en Eric Pouw.  

Foto

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.