Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aangifte bedreiging UMC St Radboud

Mark van Dorresteijn
Bij de politie in Nijmegen is aangifte gedaan van bedreiging van twee ziekenhuismedewerkers door twee mannen van 18 en 19 jaar. Dat meldt het Nijmeegse Universitair Medisch Centrum St Radboud vandaag.
Aangifte bedreiging UMC St Radboud

De politie bevestigt de aangifte maar wil uit veiligheidsoverwegingen niet zeggen van wie de aangifte afkomstig is. Ook het St Radboud laat weten uit oogpunt van de veiligheid van haar medewerkers verder niet op de zaak ingaan. De twee bedreigers zitten vast op dit moment vast op verdenking van doodslag op de voetganger.

Doodsbedreiging

De aangifte is gedaan vanwege een verbale bedreiging die de twee mannen twee weken geleden uitten tegen een arts en een verpleegkundige. Volgens het ziekenhuis gaat het om een doodsbedreiging. Het tweetal was op de eerste hulp van het ziekenhuis omdat ze even tevoren met hun scooter een voetganger hadden aangereden. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

weblog aangiftes

‘Werkgever zorg kan geen aangifte doen van agressie’

Radboud overlegt met OM over aangifte bedreiging

Politiek bezorgd om veiligheid van zorgpersoneel

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.