Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Abrona en Rijnheuvel gaan samenwerken

WIJK BIJ DUURSTEDE - Abrona, een dienstverlenend bedrijf aan mensen met een verstandelijke beperking, en Rijnheuvel, dat zich op ouderen richt, gaan samenwerken.

De doelstelling is het verbeteren van de kwaliteit van zorg aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in het zuiden van de provincie Utrecht, aldus het persbericht van beide bedrijven.

’Mogelijkheden creëren’

Abrona heeft zo’n 160 locaties in de provincie Utrecht, terwijl Rijnheuvel dat diensten verleend aan ouderen,vestigingen heeft in Bunnik, Doorn en Wijk bij Duurstede. Beide instellingen hebben hun krachten gebundeld “om wederzijdse mogelijkheden voor dagbesteding te creëren, samen te werken bij huisvesting rondom nieuwe projecten en kennis en expertise uit te

Diensten

De christelijke organisatie Abrona biedt mensen met een verstandelijke beperking de kans om te wonen, werken, logeren, maar ook dagopvang, maaltijden en thuishulp. Abrona beschikt bovendien over een hotel, een restaurant, een winkel en een kunstuitleen. Rijnheuvel wordt in het persbericht beschreven als een organisatie voor flexibele dienstverlening aan voornamelijk ouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. (Abrona/Rijnheuvel)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.