Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Acht ziekenhuizen zijn topwerkgever 2012

Mark van Dorresteijn
Tot de 58 beste werkgevers van Nederland behoren 8 ziekenhuizen. Zij kregen op 13 maart het predicaat ‘topwerkgever’ van het onafhankelijke onderzoeksbureau CRF.
Acht ziekenhuizen zijn topwerkgever 2012

CRF beoordeelde de bedrijven en instellingen op grond van de volgende criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Volgens CRF zijn de 8 ziekenhuizen de beste keuze op het gebied van arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, training en ontwikkeling, werkomstandigheden en organisatiecultuur.

Beste ziekenhuizen

Onder de ziekenhuizen die het predicaat hebben ontvangen, zitten alle zes de Santeon ziekenhuizen: Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, het Catharina-Ziekenhuis, Martini Ziekenhuis, Medisch Spectrum Twente, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en het St. Antonius Ziekenhuis. De zes ziekenhuizen zijn afzonderlijk beoordeeld, laat de woordvoering van Santeon weten. De andere twee ziekenhuizen die eveneens benoemd zijn tot topwerkgever zijn: het Albert Schweitzer Ziekenhuis en het Laurentius Ziekenhuis.

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stock xchng )

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.