Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ad Smeets bestuurder bij SZMK

Redacteur Zorgvisie
Ad Smeets is per 1 februari benoemd tot tweede bestuurder van de Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK). Hij zal de organisatie samen met Marcel Duvigneau besturen.
AdSmeetsMarcelDuvigneau-400.jpg
Foto: Ad Smeets (links) en Marcel Duvigneau (rechts).

Smeets is geen onbekende bij de organisatie. Hij begon er als directiesecretaris en ging toen aan de slag als interim-directeur bij SZMK-locatie De Hoge Weide in Lochem. Daarnaast is hij enige tijd lid geweest van het managementteam van de organisatie.

De nieuwe bestuurder volgt Thérèse van den Hurk op, die de organisatie in september 2016 verliet. De Gelderlander noemde haar vertrek ‘onverwachts’, maar volgens de raad van toezicht wilde ze zich op andere activiteiten richten.  

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.