Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Adriaan Lieftinck toezichthouder in Catharina Ziekenhuis

Anouk Brinkman
Het Eindhovense Catharina Ziekenhuis heeft Adriaan Lieftinck benoemd tot lid van de raad van toezicht. Lieftinck was voorheen partner van Deloitte en bekleedt eveneens bestuurlijke functies in de Sint Maartenskliniek.
Adriaan Lieftinck

Adriaan Lieftinck was tien jaar werkzaam bij Deloitte, waar hij verantwoordelijk was voor de gezondheidszorgpraktijk met als specialisaties strategy & finance, operations en ICT. Eind 2017 trad Lieftinck toe tot de raad van toezicht van de Sint Maartenskliniek. Ook bekleedt hij een toezichthoudende functie bij Pameijer, een gespecialiseerde zorginstelling voor de ondersteuning van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en psychosociale/psychiatrische problemen.

Kees van der Waaij, de huidige voorzitter van de rvt in het Catharina Ziekenhuis, en lid van de rvt Lieve Declercq treden op 1 januari terug vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.