GGZ NHN het eerst met resultaten 2014

Als een van de eerste ggz-organisaties heeft GGZ Noord-Holland-Noord het jaarverslag over 2014 gedeponeerd. Het resultaat ligt 7,75 miljoen euro lager dan in 2013. Dat komt vooral door het bijstellen van de dubbele registratie na de invoering van de dbc-systematiek in 2013 en door flinke afschrijvingen op het vastgoed.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
GGZ NHN het eerst met resultaten 2014

Het resultaat van GGZ Noord-Holland-Noord kelderde van 8,2 miljoen euro in 2013 naar 5 ton in 2014. Directeur financiën, vastgoed en P&O, Jasme Leenaars van GGZ NHN legt uit: ‘Het resultaat van 8 miljoen euro was in 2013 extreem hoog omdat toen de dbc-systematiek is ingevoerd en we dbc’s moesten inschatten terwijl we ook moesten leveren binnen het oude NZa-systeem. We wilden hier een voorziening voor treffen die echter niet door de accountant is geaccepteerd. In 2014 zie je dat ons resultaat weer in lijn is met eerdere jaren, zo rond het miljoen.’

Vastgoed

Volgens Leenaars is het resultaat over

0
196

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.