Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Agis geeft Goois zorghotel niet op

Mark van Dorresteijn
Zorgverzekeraar Agis houdt vol dat het Gooi hard toe is aan een groot zorghotel, maar er is geen sprake van dat Agis het hotel zelf gaat bouwen. Dat meldt dagblad de Gooi- en Eemlander.
Agis geeft Goois zorghotel niet op

Agis hoopt dat andere zorgaanbieders uit de regio zich melden nu Tergooiziekenhuizen in financieel zwaar weer verkeert.

Samenwerking

Interim-directeur Leo Schoots van Tergooiziekenhuizen heeft volgens het dagblad de situatie onlangs persoonlijk toegelicht bij Jos Dijkers, directeur van Agis Participaties en Deelnemingen. Nog geen jaar geleden tekenden het ziekenhuis en de verzekeraar, met veel cliënten in het Gooi, een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van het zorghotel. Tergooi zou opdraaien voor de bouw, Agis zou bijdragen aan de exploitatie van het voor Nederland innovatieve concept.

‘On hold’

“Formeel is het zorghotel ‘on hold’ gezet”, zegt Dijkers. Hij heeft daar alle begrip voor. “De situatie van het ziekenhuis is gevaarlijk. Het is terecht dat alle aandacht nu primair gericht is op het verbeteren ervan.” Ook voor Agis is het maar de vraag of Tergooi ooit nog geld wil steken in een zorghotel. “Er wordt van alles heroverwogen. We verwachten voor het eind van het jaar duidelijkheid.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Hilversum krijgt grootste zorghotel van Nederland

Het loopt geen storm bij zorghotel Emmen

Zorghotel Welloord gebruikt hotelreserveringssysteem

Zorgvisie nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

1 REACTIE

  1. jullie maken er wel een luxe boel van?
    Betaal al jaren verplicht premie,en gelukkig heb ik tot op heden niks nodig!
    Maar dat wil niet zeggen,dat direkt als de nood aan de man is,dat ik in het zand kan bijten,omdat jukllie zulke overbodige zaken zo nodig moeten vinden
    Een kleine vergelijking wat de pensioenmalaise in de toekomst met zich meebreng?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.