Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aisha Walles benoemd tot toezichthouder SLAZ

Mark van Dorresteijn
Aisha Walles is per 1 januari 2011 benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ). Zij heeft als belangrijk aandachtsgebied financiën.
Aisha Walles benoemd tot toezichthouder SLAZ

De nieuwe toezichthouder heeft jarenlange ervaring als accountant en in diverse functies binnen het Stork-concern. Walles zal deel uitmaken van de auditcommissie van de raad van toezicht. Walles: “Een functie in een raad van toezicht wordt voor mij een nieuwe ervaring en daar kijk ik naar uit. Ik ben overtuigd dat ik op basis van mijn kennis en ervaring een financieel inhoudelijke bijdrage kan leveren aan de toekomst van het SLAZ.”

Stork-concern

Walles is sinds 2000 werkzaam bij Stork. Sinds 2009 is zij als Senior Vice President Finance van Stork Technical Services verantwoordelijk voor de vorming en verdere ontwikkeling van deze divisie in het algemeen en de financiële functie in het bijzonder. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.