Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Akkoord cao VVT zonder Abvakabo

Werkgeverskoepel ActiZ heeft woensdagavond laat alsnog een cao-akkoord kunnen sluiten met de vakbonden CNV Publieke zaak, NU’91 en FBZ. Dat gebeurde volgens werkgeversorganisatie ActiZ enkele uren nadat vakbond Abvakabo FNV uit de onderhandelingen was gestapt. Eerder had werkgeversorganisatie BTN de onderhandelingstafel al verlaten.
Akkoord cao VVT zonder Abvakabo
Premium

Volgens de werkgevers geldt de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. het is te schandalig voor woorden, met deze cao is alleen goed voor de hoog opgeleidenen mensen aan de top, niet voor de mensen op de werkvloer als thuishulpen, de bezuinigingen moeten van tafel en de lonen moeten gelijk getrokken worden hierin, zo voorkom je ontslagen!!!!

  2. Lees alle reacties
  3. Actiz probeert nu goed weer te spelen met de werkgelegenheid in de thuiszorg. Eerst wilde Actiz al tekenen voor een bezuiniging van 75%, na de acties van Abvakabo werd dit teruggebracht tot 40%. Maar dit heeft nog steeds vele ontslagen als gevolg. En dan Abvakabo laten tekenen voor een ‘werkgelegenheidsplan’ is behoorlijk hypocriet. Een echt werkgelegenheidsplan voor de thuiszorg is om de bezuinigingen van tafel te halen. Maar daar heeft Actiz al lang voor getekend. Actiz heeft boter op zijn hoofd en probeert nu haar handen in onschuld te wassen… Met zulke werkgevers kan je geen goede afspraken maken.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.