Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Als je het aan de behandelaren overlaat, kost de ggz minder geld’

Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
‘Ik hoorde zoveel jankverhalen over de zorg, dat toen ik mijn bedrijf verkocht ik dacht: Wouter, jij hebt altijd zo’n grote waffel over hoe het beter kan, laat maar zien.’ Wouter Hoge werd zes jaar geleden directeur van Centiv, de basis-ggz-organisatie. Met zijn boek ‘Betere zorg voor minder doekoe!’ wil hij de zorg verbeteren en betaalbaar houden.
Wouter Hoge
Premium

‘Ik spreek aan de lopende

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.