Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ambiq krijgt twee nieuwe toezichthouders

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Orthopedagogisch behandelcentrum Ambiq, voor jeugdigen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking in Hengelo stelt twee nieuwe toezichthouders aan.
ambiq.gif

Zij gaan op 1 januari 2017 aan de slag.

Toezichthouders
Henri Soepenberg krijgt het profiel vastgoed/financiën en Sjoerd van der Zee het profiel HRM. Soepenberg is vanaf 2013 werkzaam bij Zorg ID in Amersfoort (onderdeel van VolkerWessels Vastgoed) als algemeen directeur. Van der Zee werkt vanaf 2010 in het Martini ziekenhuis in Groningen als stafdirecteur P&O en daarvoor in dezelfde functie aan de Hanzehogeschool Groningen.

Raad van toezicht
Voorzitter van de raad van toezicht is Laurent de Vries. De overige raadsleden zijn: Hans Oostmeijer, Annelies Crama-van Osnabrugge, Peter Drenth en Ina Kuper. De nieuwe leden zijn aangezocht vanwege het verstrijken van de zittingstermijn van twee oud-leden. 

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.