Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amerikaanse leveranciers in kielzog Himss Nederland

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Amerikaanse epd-leveranciers als Cerner en Allscripts willen Himss Nederland gebruiken als springplank voor de Europese markt. Dat verwacht Steven Wickel, directeur van Convention Company. De organisatie uit Laren zegt gepolst te zijn door de Amerikaanse leveranciers voor deelname aan de Nederlandse Himss beurs.
HIMSS
Foto: ANP - Lex van Lieshout

Maandag werd bekend dat Himss naar Nederland komt. Convention Company verzorgt de organisatie terwijl de  Amerikaanse vereniging Himss het programma samenstelt en internationale sprekers laat overvliegen. Het gaat daarbij om it-deskundigen van bijvoorbeeld de universiteiten Stanford en Harvard en prominente Amerikaanse ziekenhuizen. Het eerste congres in Nederland zal weinig stands krijgen en gedomineerd worden door een groot aantal lezingen. Onderwerpen zijn ondermeer epd-gebruik, systeem integraties en serious gaming. Himss is bereid om andere partijen te laten meedenken  over het programma dat medio april bekend wordt gemaakt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.