Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amerpoort en Reinaerde tekenen intentieverklaring

De zorgorganisaties Amerpoort en Reinaerde willen hun dienstverlening gaan bundelen en uitbreiden. Het resultaat moet een nieuwe stichting opleveren voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met gedrags- psychiatrische problematiek. Bestuurders Ton Caspers van Amerpoort en Anton Maas van Reinaerde tekenden woensdag de intentieverklaring voor de nieuwe samenwerking.

Specialisatie

Caspers en Maas zijn verheugd over de voorgenomen samenwerking, die met de intentieverklaring een officieel karakter heeft gekregen. Beide organisaties bieden al uiteenlopende ondersteuning voor mensen met een licht verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- of psychiatrische problematiek, maar in de regio vallen er nog veel mensen tussen wal en schip. Door te specialiseren verwachten de organisaties de dienstverlening te verbeteren. Ook willen de organisaties de ondersteuning uitbreiden voor een groter aantal mensen. De eerstvolgende stap is een onderzoek van de Nederlandse Mededingingautoriteit. Zorgorganisaties Amerpoort en Reinaerde zijn werkzaam in de regio Utrecht en Het Gooi. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Reinaerde beklaagt zich bij Nova

Nieuwe NMa-richtlijnen voor samenwerking

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.