Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amerpoort vernieuwt raad van toezicht

Mark van Dorresteijn
Jos de Beer is de nieuwe vice-voorzitter van de raad van toezicht van gehandicaptenzorginstelling Amerpoort. Daarnaast zijn Thérèse van den Hurk, Rob Rötscheid en Jan Tromp toegetreden als leden van de raad van toezicht.
Amerpoort vernieuwt raad van toezicht

De Beer (foto) is directeur van de NVZD en heeft een tijdelijke verbinding met het CBOG als interim-directeur. Daarnaast is hij verbonden met de bestuursadviespraktijk van Twynstra Gudde en vervult hij enkele andere toezichthoudende functies.

Overige leden

Tromp is arts en was tot 1 april 2011 bestuurder GGZ Regio Breda en Bestuurder Ggz Breburg. Op dit moment is hij bestuursadviseur. Verder is hij onder meer voorzitter van de Stuurgroep Zichtbare Zorg voor de ggz, lid adviesraad CCAF en bestuurslid kenniscentrum ‘Body and Mind Initiative’.

Thérèse van den Hurk is bestuurder van de stichting Pieter van Foreest.

Rob Rötscheid is bestuurslid van woningcorporatie Mitros in Utrecht.

Vertrekkende leden

De benoemde leden zijn deels toegevoegd, deels vervangend. De vertrekkende leden zijn Hans van Ewijk en Jaap Röell. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.