Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ankie van Rossum in bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Ankie van Rossum (1964) is met ingang van 1 september 2011 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Dit maakte Johan Rozendaal, voorzitter van de raad van toezicht van het Hofpoort Ziekenhuis bekend.
Ankie van Rossum in bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Samen met voorzitter Peter van den Elzen vormt Ankie van Rossum vanaf september de tweehoofdige raad van bestuur. Zij zal zich met name richten op de kwaliteit van de zorgprocessen in het ziekenhuis.

Zorgmanager

Van Rossum was afgelopen vier jaar was werkzaam als zorggroepmanager bij het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Daarvoor was zij als zorgmanager en manager thuiszorg werkzaam bij Thebe, een zorg- en dienstverleningsorganisatie in Brabant. Rozendaal zegt namens de raad van toezicht: “Bij Ankie van Rossum staat kwaliteitsverbetering en efficiënte inrichting van het zorgproces hoog in het vaandel.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Lodewijk de Beukelaar interimbestuurder Zuwe Hofpoort

Tools4ever helpt Zuwe Hopoort Ziekenhuis bij NEN-audit

Freek Korver interim-bestuurder Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Kwaliteitsmanagement lijkt mij zo’n relaxte functie. Lekker veel geld verdienen en vrijwel niets doen. Het wordt echter vervelend als je de kwaliteit echt wilt verbeteren. Ruzies met de medisch specialisten, ruzies tussen de medisch specialisten, gebrek aan doorzettingsmacht, gebrek aan data om kwaliteit te monitoren. Brr. Nee, je moet geen ambities hebben (om de kwaliteit te verbeteren bedoel ik natuurlijk).

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.