Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Arend Vreugdenhil in bestuur Pameijer

Mark van Dorresteijn
Arend Vreugdenhil treedt per 15 maart toe tot de raad van bestuur van Pameijer. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor de portefeuille financiën en bedrijfsvoering.
Arend Vreugdenhil
Arend Vreugdenhil

Vreugdenhil is sinds 2007 lid van de raad van bestuur van VieCuri Medisch Centrum te Venlo en Venray. Vanuit zijn aandachtsgebied laat hij een financieel gezonde organisatie achter en rondt hij in het  ziekenhuis binnenkort een grootscheeps renovatietraject af. Na ruim acht jaar bestuurder bij VieCuri te zijn geweest, was hij toe aan een nieuwe uitdaging die hij heeft gevonden bij Pameijer.

Reactie Vreugdenhil

‘Ik kijk met plezier op mijn werkzame jaren bij VieCuri terug’, zegt Vreugdenhil. ‘Ik heb veel bewondering voor de passie en inzet die ik heb mogen ervaren bij alle professionals om van betekenis te kunnen zijn voor de patiënten. Ook Pameijer is een prachtige organisatie, ze ondersteunt ruim 4.500 mensen voor wie deelnemen aan de samenleving lastig is, bijvoorbeeld door psychische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. Ik zie deze ondersteuning als van grote maatschappelijke betekenis en ben zeer gemotiveerd om hieraan mijn bijdrage te leveren.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.