Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Arie Vorstelman verlaat Zorggroep Charim

Mark van Dorresteijn
Arie Vorstelman verlaat per 8 mei zijn functie als lid van de raad van bestuur van Zorggroep Charim. Hij wordt met ingang van 1 juni 2012 managing partner bij ROZA accountants & adviseurs.
Arie Vorstelman verlaat Zorggroep Charim

Vorstelman heeft ruim 10 jaar bij de organisatie gewerkt. Eerst als directeur en later bestuurslid bij Zeisterwoude. Na de fusie met IntraZorgplus tot Zorggroep Charim werd hij lid van de raad van bestuur.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Zorggroep Charim )

1 REACTIE

  1. Straffeloos functioneert de Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur, de Clientenraad en wellicht enkele meedeinende personeelsleden van Zorggroep Charim uit Zeist nog steeds en doen hun criminele wandaden. Voor Vorstelman is het zo heet onder zijn voeten geworden dat hij een nog lucratiever baantje gaat nemen. Als de overheid niet heel en heel drastisch die bendeleden in de zorg gaat aanpakken gaat het hartstikke fout. Je kunt geen zorgvisie email openen of je leest: Onder verscherpt toezicht — wantoestanden – fraude — verrrijking — slecht beleid etc etc. En onze treurige zieken gehandicapten en oudjes (die het toch al ongelooflijk moeilijk hebben) zijn in handen van die boeven.
    En verdomd als de ellende en verrijking NA JAREN EN JAREN in de publiciteit komt dan komt in Nederland de zin: (dit keer van Zorggroep Charim): De directie zegt de kritiek nu serieus te nemen en de werkomstandigheden snel te gaan verbeteren. Heb je ooit zo’n schurken meegemaakt

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.