Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Armoedebestrijding en preventie gaan hand in hand’

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Steeds meer mensen belanden door de toenemende armoede in de zorg. Zolang de oorzaak niet wordt aangepakt, blijven zorgprofessionals dweilen met de kraan open. Daarom roepen zorgpartijen het kabinet op sterk in te zetten op bestaanszekerheid. “We zijn met z’n allen aan zet om een brug te bouwen tussen het medische en sociaal domein”, aldus Karine van ’t Land, voorzitter van de Koepel Artsen Maatschappij + Gezondheid (KAMG).
gezondheidsplicht, passende zorg, passende populatiezorg, GGD, Karine van 't Land, KAMG, preventie, leefstijlinterventie,
Karine van ’t Land, voorzitter van de Koepel Artsen Maatschappij + Gezondheid (KAMG)
Premium

Mensen in een lagere sociaaleconomische

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Dan zal eerst die Gerechtsdeurwaarders moeten gaan stoppen met vervalste rechtelijke dossierte vervalsen . Zoals LAVG te Groningen weten te plegen , want fraudeplegers die personen vervalsen. Helpt de LAVG Gerechtsdeurwaarders een handje om mensen zo te vervalsen. Dat zij in de armoede terecht komen. En niet te vergeten een zorg instelling die mensen onder vervalste curatele doen plaatsen. Als zij geen bloed verwanten van de persoon doet wezen. Zoals het RIBW AVV uit Arnhem weet te doen.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.