Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Atrium MC breidt uit met iSoft Centrasys

Annelies Vermeulen
Atrium Medisch Centrum Parkstad in Heerlen heeft een nieuw contract ondertekend voor iSOFT’s Centrasys. Het ziekenhuis gebruikt Centrasys al meer dan 20 jaar in haar drie vestigingen in Heerlen, Brunssum en Kerkrade en breidt nu de dienstverlening uit naar ggz-instelling Mondriaan en revalidatiekliniek Adelante.

Met iSOFT Centrasys zal de ziekenhuisapotheek medicijnen voorbereiden, controleren en distribueren, die online zijn besteld door de bovengenoemde partners in de zorg. Atrium Medisch Centrum Parkstad is blij om de klanten buiten het ziekenhuis te hebben die de kennis en ervaring van de ziekenhuisapotheek van het Atrium MC gebruiken. “Het ziekenhuis en de verpleeghuizen zullen aanzienlijke voordelen hebben met iSOFT’s Centrasys oplossingen. Het personeel van de verpleeghuizen zal tijd besparen binnen het voorschrijfproces en de kans op fouten kan aanzienlijk worden gereduceerd “, aldus Andre Krings, hoofd van de ziekenhuisapotheek. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

iSoft wint Duitse award

iSoft beëindigt CAO-contract

CSC neemt iSoft over

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.