Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bas van den Dungen voorzitter toezicht Volckaert-SBO

Mark van Dorresteijn
Bas van den Dungen is per 18 april benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Volckaert-SBO. Hij volgt hiermee Goswin Arendsen-de Wolff op die na acht jaar de functie van voorzitter heeft neergelegd.
Bas van den Dungen voorzitter toezicht Volckaert-SBO

Van den Dungen is in het dagelijks leven bestuurder van de Koninklijke Kentalis. Daarnaast is hij onder andere lid van de raad van toezicht van MEE West Brabant, bestuurslid van het Nationaal ICT Instituut voor de Zorg (Nictiz) en van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Eveneens is hij gastdocent aan het TiasNimbas Tilburg inzake het onderwerp ‘Financiering en Wet- en Regelgeving in de zorgsector’ bij de opleiding Master of Health Administration (MHA).

Volckaert-SBO

Volckaert-SBO is een zorgverlener op het gebied van de ouderenzorg. Met vijf woonzorglocaties, een zorghotel en een hospice biedt Volckaert-SBO in de regio van Dongen en Oosterhout dienstverlening aan op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees meer:

Bas van der Dungen schrijft sinds kort weblogs voor Zorgvisie. Bekijk het overzicht.

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.