Belgen kopen vastgoed Domus Magnus

Het Belgische vastgoedfonds Aedifica heeft vier panden aangekocht die worden geëxploiteerd door ouderenzorgorganisatie Domus Magnus. Dat is dinsdag bekendgemaakt. De Belgen zijn van plan de komende jaren voor honderden miljoenen euro’s aan Nederlands zorgvastgoed te kopen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
monies400.jpg

Aedifica is na Cofinimmo het tweede beursgenoteerde vastgoedfonds uit België dat investeert in Nederlands zorgvastgoed. Het fonds specialiseert zich in ouderenhuisvesting. Aedifica profileert zich als duurzame partner voor publieke organisaties. Dat betekent ondermeer dat de Belgen bereid zijn om bijvoorbeeld bestaande verpleeghuizen over te nemen van woningcorporaties en deze te herontwikkelen.

30 miljoen
Voor de vier panden in Baarn, Hilversum en Deventer is ongeveer 30 miljoen euro neergelegd. Stefaan Gielens, de bestuursvoorzitter van Aedifica ziet de ouderenhuisvesting als een groeimarkt.: ‘Investeren in Nederlands zorgvastgoed is een logische stap voor Aedifica in de ontplooiing van haar investeringsstrategie in Europa. Deze

0
132

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.