Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bemelmans in bestuur van St. Jans Gasthuis

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Bart Bemelmans wordt het nieuwe lid van de raad van bestuur van het St. Jans Gasthuis in Weert.
Bemelmans in bestuur van St. Jans Gasthuis

Hiermee is de uitbreiding van de raad van bestuur een feit. Bestuursvoorzitter van het St. Jans Gasthuis is Hans de Jong.

Terug getreden

Op 1 april 2009 trad Bemelmans terug als bestuurder bij de MCA Gemini Groep. Hij deed dit op verzoek van de raad van toezicht om een einde te maken aan de bestuurlijke impasse die eind januari na het vertrek van voormalig bestuursvoorzitter Hans Kedzierski ontstond. Na zijn vertrek is Bemelmans een jaar lang adviseur geweest. Kedzierski is op dit moment bestuursvoorzitter van GGZ Friesland. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees ook:

Bemelmans weg bij MCA Gemini Groep

Zorgvisie Magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.