Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bert Bruggeman in toezicht Dimence

Bert Bruggeman treedt per 1 april aan als lid van de raad van toezicht van Dimence. Hij volgt hiermee Flip Buurmeijer op.
Bert Bruggeman in toezicht Dimence

Bruggeman werd in 2011 door het vakblad Zorgvisie gekozen tot ‘Influencer of the year 2011’ vanwege zijn inspirerende en gedegen leiderschap aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Bruggeman is sinds 1978 verbonden aan het UMCG. Als voorzitter – en eerder als vice-voorzitter – van de raad van bestuur van het UMCG is en was hij onder andere verantwoordelijk voor strategisch beleid, communicatie, financiën, interne bedrijfsvoering en overleg met externe partijen. Daarnaast is hij onder andere actief als bestuurslid van de Nederlandse Federatie van UMC’s, voorzitter van de Raad van Toezicht van UMCG Ambulancezorg Drenthe en voorzitter van het bestuur van Stichting Triade.

Dimence

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Bert Bruggeman verlaat UMC Groningen

Bert Bruggeman is Influencer of the year 2011

Oldenkotte en Dimence fuseren

Samenwerking Dimence en Carint Reggeland Groep

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.