Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Best Doctors overgenomen door e-health bedrijf Teladoc

Het eerste en grootste e-health platform van Amerika, Teladoc, heeft Best Doctors overgenomen. Best Doctors is een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in second opinions, met een wereldwijde database met 50.000 topspecialisten gespecialiseerd in meer dan 450 verschillende medische disciplines.
Akkoord-iStock-400.jpeg

Het grootste platform voor telezorg van Amerika, Teladoc, is bezig haar platform uit te breiden en meer patiënten online toegang te geven tot zorg. Teladoc CEO, Jason Gorevic: ‘Dankzij het Best Doctors netwerk van internationaal vermaarde specialisten in meer dan 450 specialismen, wereldwijde netwerk en uitzonderlijke analytische mogelijkheden, zetten we een enorme stap voorwaarts in de realisatie van onze visie om voor consumenten een centrale betrouwbare bron van informatie te zijn voor de meest uiteenlopende medische vragen en behoeften, waar en wanneer het hen uitkomt.’

Virtuele zorg
De nieuwe gecombineerde organisatie biedt een sterk gedifferentieerde reeks van oplossingen om virtuele zorg te gaan leveren aan zeer uiteenlopende marktsegmenten. Bovendien zal Teladoc nu wereldwijde uitbreidingsplannen ontwikkelen en implementeren, die voldoen aan de zorgbehoeften ook buiten de VS.

Video: Transforming the Healthcare Experience from Teladoc, Inc. on Vimeo.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.